Steun Hart VOOR MARTHE VZW

Kom in actie en word een held

Waarom Hart Voor Marthe vzw steunen?

Wil je me helpen bij het steunen van een goed doel? Jouw donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag. Alle beetjes helpen.

Hart Voor Marthe VZW is een niet gesubsidieerde vereniging zonder structurele inkomsten en sinds bij de start in 2021 geleid door ouders van Marthe Van Linden, Jill Bruynseels en Andy Van Linden. Voor de werking is Hart Voor Marthe VZW volledig afhankelijk van giften. Uw schenking helpt ons de vzw uit te bouwen tot iets moois en zoveel mogelijk al onze doelstellingen waar te maken.

In juni 2021 richtten de ouders van Marthe, een meisje van 6 jaar met hersenverlamming (cerebrale parese) en een moeilijk behandelbare vorm van epilepsie, Hart Voor Marthe VZW op.

Hiermee willen zij de levenslange revalidatie van Hart Voor Marthe VZW verder bekostigen.  Als ultieme droom/doel hopen ze dat Marthe ook andere kinderen/mensen in een gelijkaardige situatie kan helpen met de opbrengsten van haar vzw.

Wij verkeren nog niet in de mogelijkheid om fiscale attesten uit te reiken gezien de jonge anciënniteit van onze vzw. We stellen alles in het werk om daar zo snel mogelijk verandering in te brengen.

Doelstelling 1

Bekostigen van revalidatie, therapie en materieel voor Marthe.

Doelstelling 2

Ontwikkeling van een infopunt, website en brochure over cerebrale parese.

Doelstelling 3

Andere projecten en kinderen met cerebrale parese ondersteunen en opkomen voor hun rechten.

Online doneren via banccontact

Klik op het gewenst icoontje en steun Hart Voor Marthe VZW  door rechtstreeks een online donatie te doneren.

Giften

U kan Hart Voor Marthe VZW  steunen door rechtstreeks een gift te storten op naam van Hart Voor Marthe VZW op het rekeningnummer BE06737055569222. U kan dit vrijblijvend doen of gekoppeld aan één van de vele initiatieven door dit in de mededeling te vermelden. Giften zijn doorlopend welkom, ook wanneer er geen initiatief of actie loopt. U kan eveneens doneren via Bancontact.

Trooper

U kan uw online aankopen bestellen via webshops op Trooper. Van elke aankoop die u doet, gaat er een percentje naar Hart Voor Marthe VZW . Op die manier steunt u Hart Voor Marthe VZW zonder ook maar €1 extra uit te geven. U vindt alle grote webshops zoals Bol.com, Coolblue, Collishop, enz. terug op Trooper.

Revalidatie Marthe -Operatie aan haar heupjes

Revalidatie Marthe - Operatie aan haar heupjes

Dinsdag, 22 Maart heeft Marthe haar operatie aan haar heupjes gehad en deze is heel vlot verlopen. Marthe zal spoedig aan een lange en zware revalidatie kunnen starten maar eerst verplichte rust, laat dat net iets zijn dat voor Marthe heel moeilijk is!

Daar waar andere kinderen normaal gezien 10 tot 14 platliggen is er bij Marthe na een goede week beslist om haar vroeger aan haar revalidatie te laten starten.  Ze zat al na 3 dagen recht in bed, er was geen houden meer aan… Ze is nu al een ganse dag op therapie in combinatie met de ziekenhuisschool en onder de middag is ze een uurtje op de kamer om te eten en even te rusten. Het zijn heel zware en lange dagen maar Marthe doorstaat dit weer met een vrolijke glimlach! Als alles goed verloopt zou ze komend weekend, 3 weken na haar operatie voor een weekendje naar huis mogen! Dit zal ook een hele onderneming zijn want ze mag maar 3x/dag een half uurtje rechtzitten maar het zal ons allemaal deugd doen om als gezin terug even samen thuis te zijn! 

Wij zouden jullie langs deze weg ook even willen bedanken voor de massale berichtjes die we gekregen hebben, hier halen we enorm veel moed en energie uit!

Veel liefs, 
Jill & Marthe

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share