Steun Hart VOOR MARTHE VZW

Kom in actie en word een held

Waarom Hart Voor Marthe vzw steunen?

Wil je me helpen bij het steunen van een goed doel? Jouw donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag. Alle beetjes helpen.

Hart Voor Marthe VZW is een niet gesubsidieerde vereniging zonder structurele inkomsten en sinds bij de start in 2021 geleid door ouders van Marthe Van Linden, Jill Bruynseels en Andy Van Linden. Voor de werking is Hart Voor Marthe VZW volledig afhankelijk van giften. Uw schenking helpt ons de vzw uit te bouwen tot iets moois en zoveel mogelijk al onze doelstellingen waar te maken.

In juni 2021 richtten de ouders van Marthe, een meisje van 6 jaar met hersenverlamming (cerebrale parese) en een moeilijk behandelbare vorm van epilepsie, Hart Voor Marthe VZW op.

Hiermee willen zij de levenslange revalidatie van Hart Voor Marthe VZW verder bekostigen.  Als ultieme droom/doel hopen ze dat Marthe ook andere kinderen/mensen in een gelijkaardige situatie kan helpen met de opbrengsten van haar vzw.

Wij verkeren nog niet in de mogelijkheid om fiscale attesten uit te reiken gezien de jonge anciënniteit van onze vzw. We stellen alles in het werk om daar zo snel mogelijk verandering in te brengen.

Doelstelling 1

Bekostigen van revalidatie, therapie en materieel voor Marthe.

Doelstelling 2

Ontwikkeling van een infopunt, website en brochure over cerebrale parese.

Doelstelling 3

Andere projecten en kinderen met cerebrale parese ondersteunen en opkomen voor hun rechten.

Online doneren via banccontact

Klik op het gewenst icoontje en steun Hart Voor Marthe VZW  door rechtstreeks een online donatie te doneren.

Giften

U kan Hart Voor Marthe VZW  steunen door rechtstreeks een gift te storten op naam van Hart Voor Marthe VZW op het rekeningnummer BE06737055569222. U kan dit vrijblijvend doen of gekoppeld aan één van de vele initiatieven door dit in de mededeling te vermelden. Giften zijn doorlopend welkom, ook wanneer er geen initiatief of actie loopt. U kan eveneens doneren via Bancontact.

Trooper

U kan uw online aankopen bestellen via webshops op Trooper. Van elke aankoop die u doet, gaat er een percentje naar Hart Voor Marthe VZW . Op die manier steunt u Hart Voor Marthe VZW zonder ook maar €1 extra uit te geven. U vindt alle grote webshops zoals Bol.com, Coolblue, Collishop, enz. terug op Trooper.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share