Revalidatie Marthe -Operatie aan haar heupjes

Revalidatie Marthe - Operatie aan haar heupjes

Dinsdag, 22 Maart heeft Marthe haar operatie aan haar heupjes gehad en deze is heel vlot verlopen. Marthe zal spoedig aan een lange en zware revalidatie kunnen starten maar eerst verplichte rust, laat dat net iets zijn dat voor Marthe heel moeilijk is!

Daar waar andere kinderen normaal gezien 10 tot 14 platliggen is er bij Marthe na een goede week beslist om haar vroeger aan haar revalidatie te laten starten.  Ze zat al na 3 dagen recht in bed, er was geen houden meer aan… Ze is nu al een ganse dag op therapie in combinatie met de ziekenhuisschool en onder de middag is ze een uurtje op de kamer om te eten en even te rusten. Het zijn heel zware en lange dagen maar Marthe doorstaat dit weer met een vrolijke glimlach! Als alles goed verloopt zou ze komend weekend, 3 weken na haar operatie voor een weekendje naar huis mogen! Dit zal ook een hele onderneming zijn want ze mag maar 3x/dag een half uurtje rechtzitten maar het zal ons allemaal deugd doen om als gezin terug even samen thuis te zijn! 

Wij zouden jullie langs deze weg ook even willen bedanken voor de massale berichtjes die we gekregen hebben, hier halen we enorm veel moed en energie uit!

Veel liefs, 
Jill & Marthe

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share